Magnezan Gel 200 ml

350,00 den

Mënyra e përdorimit: Sasia e kërkuar e xhelit masazhohet në lëkurë të pastër në pjesët e dëshiruara të trupit (të mos aplikohet në fytyrë, mukozë ose pjesë të tjera të ndjeshme). Pjesa tjetër e xhelit duhet të shpëlahet me ujë ose të fshihet me një leckë të lagur.
Mënyra e ruajtjes: Ruhet në vend të freskët (maksimum 25 ° C) dhe të thatë, larg mundësive të fëmijëve.

Out of stock

SKU: DRVT-9 Category: Tags: , , ,

Description

Dr. Viton – Magnezan Gel është një xhel thithës i shpejtë për përdorim të jashtëm në lëkurë, me klorur magnezi natyral 100% natyral Zechstein®.
Dr. Viton – Magnezan Gel vepron jashtëzakonisht shpejt dhe efektiv, sepse përmban formën më natyrale të magnezit, i cili depërton shpejt në qeliza, korrigjon çekuilibrin e elektroliteve dhe relakson pothuajse menjëherë muskujt e kontraktuar.
Dr. Viton – Magnezan Gel përmban klorur magnezi 100% natyral Zechstein® në kombinim me minerale të tjerë gjurmë nga miniera Zechstein® në Holandë.
Në një thellësi prej rreth 2,000 metra nën sipërfaqe, rajoni Veendam është shtëpia e burimit më të pastër natyror të botës së magnezit. Kloruri i magnezit Zechstein® i gërmuar nga këto thellësi është dëshmi e ekzistencës së detit antik Zechstein rreth 250 milion vjet më parë.
Formula e veçantë lejon thithjen e shpejtë të magnezit përmes lëkurës, kështu që përdorimi i tij është i thjeshtë, i këndshëm dhe efektiv.
Ndihmon me:

Dhimbjet dhe tensioni i muskujve
Nevoja e shtuar për magnez
Heq shpejt dhimbjen
Heq tensionin dhe stresin
Redukton lodhjen dhe lodhjen

Brand

ДР.Витон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnezan Gel 200 ml”