VITAMIX MEMORY-CONC Capsules x 30

230,00 den

Dozimi: 1 kapsulë në ditë pas ngrënies.

6 in stock

SKU: FRTX-22 Category:

Description

Ginkgo Biloba, lecithin, ginseng, vitamin E, zink, sele
Kontribuon në kujtesën, përqendrimin dhe tonin e mirë. Mbështet aktivitetin e trurit.
Mbështet aktivitetin e sistemit nervor, qarkullues dhe kardiovaskular.
Efikasitet në rastet e duarve dhe këmbëve të ftohta.

Brand

Фортекс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIX MEMORY-CONC Capsules x 30”