VITAMIN C Tablets 10 x 500 mg

1,240,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-35 Category:

Description

Vitamina C përdoret me shumë sukses në trajtimin dhe zbutjen e sëmundjeve të ndryshme, mbi të gjitha, infeksioneve të ndryshme, lëndimeve dhe të ngjashme.

Vitamina C mund të jetë e rëndësishme në trajtimin e astmës, si dhe në parandalimin e zhvillimit të sëmundjeve kardiovaskulare. Përshpejton shërimin e plagëve dhe mbron kundër ndotësve të ndryshëm (përfshirë tymin e cigares).

Kjo vitaminë luan një rol të rëndësishëm edhe në trajtimin e diabetit. Roli i tij nuk reflektohet në parandalimin ose lehtësimin e drejtpërdrejtë të sëmundjes, por në trajtimin e ngjarjeve të padëshiruara shoqëruese që ndodhin si pasojë e diabetit. Këto dukuri janë sëmundjet e mishrave të dhëmbëve, shërimi i ngadalshëm i plagëve, plakja e shpejtë e lëkurës.

INDIKACIONE
Imuniteti
Ndihmon me astmën dhe alergjitë
Funksioni antikancerogjen
Sëmundjet e zemrës
Diabeti i tipit II
Trajtimi i varësisë

Përdorni
Të rriturit – 2 tableta në ditë

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN C Tablets 10 x 500 mg”