Description

Një zgjidhje natyrale për të përzierat

Xhel i bazuar në alginat natriumi, karbonat kalciumi, bikarbonat natriumi dhe ekstrakte të thata të frutave të fikut indian, gjethes së ullirit, mentes, rrënjës së jamballit, kivit dhe gjetheve të çajit jeshil.

Indikacionet

Rekomandohet përdorimi i Uniseltzer për:
Për të neutralizuar acidin e stomakut
Në terapinë e dispepsisë
Në trajtimin e sëmundjes së refluksit gastroezofageal (GERD)
Për të lehtësuar problemet me tretjen

Paketimi: 10 thasë

Mënyra e përdorimit: Të rriturit – 1 qese pas secilit prej dy vakteve kryesore të ditës ose 1 qese në mbrëmje, para gjumit. Shkundni përmbajtjen e qeskës dhe hapeni butësisht dhe pijeni përmbajtjen.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UNISELTZER Sachets x 10”