Linex Baby Oral Drops 8 ml

385,00 den

Pikat orale Linex Baby janë të destinuara për dhëmbë dhe fëmijë deri në 12 vjeç: doza e rekomanduar ditore është 6 pika një herë në ditë, mundësisht me një vakt.
Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.

1 in stock

Description

Pika orale Linex Baby përmban baktere të gjalla të lyofilizuara të gjinisë Bifidobacterium që krijojnë dhe mbajnë ekuilibrin e mikroflorës së zorrëve. Një ekuilibër i shëndetshëm i mikroflorës së zorrëve mund të prishet nga një numër faktorësh, të tilla si infeksionet virale dhe bakteriale të zorrëve (p.sh. infeksionet rotavirus), trajtimi me antibiotikë ose ushqimi i dobët.
Çekuilibri i mikroflorës manifestohet si dhimbje barku (dhimbje barku), fryrje barku, diarre, kapsllëk ose dermatit atopik.
Përdorimi i bifidobaktereve është i dobishëm për ekuilibrin fiziologjik të mikroflorës së zorrëve dhe rivendosjen e ekuilibrit natyror të saj.

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Linex Baby Oral Drops 8 ml”