TRACHISAN Lozenges (0,5mg+1mg+1mg) x 20

320,00 den

6 in stock

SKU: ENGLHRD-14 Category: Tags: , ,

Description

Trachisan përdoret për trajtimin topik të inflamacioneve dhe infeksioneve të gojës dhe fytit, dhe inflamacionit të gojës dhe mishrave të dhëmbëve, periodontitit, glossitit, bajameve, faringjitit, vështirësisë në gëlltitje. Për parandalimin e infeksioneve para dhe pas operacionit në zgavrën e gojës dhe të fytit (nxjerrja e dhëmbëve, operacioni i mishrave të dhëmbëve, tonsilektomia).

Inflamacioni në zgavrën e gojës mund të shkaktohet nga faktorë të tjerë patogjenë. Simptomat janë skuqje dhe mbindjeshmëri e mukozave, e shoqëruar me një ndjesi djegieje në gojë, vështirësi në gëlltitje, dhimbje të fytit dhe ngjirurit e zërit.

Kombinimi i substancave aktive të përfshira në tabletat Trachisan ka veprim antibakterial, antiseptik dhe analgjezik, gjë që përmirëson ndjeshëm ankesat.

Brand

Енгелхард

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRACHISAN Lozenges (0,5mg+1mg+1mg) x 20”