TETESEPT BACK WARM BATH 150 ml

410,00 den

Përdorimi: Në varësi të madhësisë së vaskës, shtoni 1 kapak në ujin e nxehtë në 35-38 ° C dhe shijojeni për 10-15 minuta. Ju rekomandojmë që të ngroheni dhe të pushoni pas larjes. Mund të përdoret çdo ditë ose sipas nevojës. Paralajmërim: Produkt i banjës për të rritur. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni në lëkurë të dëmtuar. Mos e përdorni gjatë shtatëzënësisë dhe laktacionit. Shënim: Shtoni banjën në ujin e banjës të përgatitur më parë për të shmangur ndonjë njollë në vaskë. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me sipërfaqet e ndjeshme. Shpëlajeni vaskën me ujë të ngrohtë pas larjes për të hequr çdo produkt të mbetur.

1 in stock

SKU: TETES-1 Category: Tags: , , ,

Description

Thelbi natyror i baltës me minerale ngrohëse Për relaksim dhe relaksim në tension në shpinë, shpatulla dhe qafë. Dush i përqendruar 125 ml, pa flluskë, për 12 banja. Dush relaksues që përmban baltë natyrore dhe siguron ngrohje të thellë për një kohë të gjatë që ngroh pjesën e pasme dhe shpatullat. Një përzierje unike me fuqinë e baltës natyrore dhe përbërësve të saj të vlefshëm siç janë acidi i lagësht dhe mineralet, në kombinim me nikotinat metil, siguron nxehtësi afatgjatë dhe përmirëson rrjedhën e gjakut periferik. Efekti i menjëhershëm: Përvetësimi i përmirësuar i vajrave bimorë çon në domethënëse Ulja e tensionit dhe lehtësimi Efekti afatgjatë: Ndjenjë e këndshme e zgjatur për orë të tëra pas larjes Përfitoni nga efekti afatgjatë i këtij kombinimi unik për të lehtësuar tensionin, për të çliruar tensionin dhe për ta bërë trupin tuaj të ndihet më mirë. Testuar dermatologjikisht dhe. ushqen lëkurën falë te liposomet “.

Brand

Тетесепт

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TETESEPT BACK WARM BATH 150 ml”