TETESEPT SET OF BATHS MOMENTS TO ENJOY 6X20 ml

430,00 den

Përdorimi: Mbushni vaskën me ujë të nxehtë në një temperaturë prej 35-38 ° C dhe shtoni gjysmën ose të gjithë përmbajtjen e shishes. Desirableshtë e dëshirueshme të lahet për 10 deri në 20 minuta. I përshtatshëm për përdorim të përditshëm. Shënim: Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë e vaskës me sipërfaqe dhe objekte të ndjeshme. Lani krejt vaskën me ujë të ngrohtë për të hequr mbetjet e produktit. Dush ngrohës mbrapa: Produkt për të rritur. Mos e përdorni në plagë të hapura. Lëkura e ndjeshme ndaj niacinës mund të ndihet e skuqur. “Mos e përdorni gjatë shtatëzënësisë dhe laktacioni. Dush për relaksim të thellë: Mos e përdorni gjatë shtatëzënësisë dhe laktacionit. Dush për relaksim të muskujve: Produkti është menduar për të rriturit. Mos e përdorni në plagë të hapura. “

1 in stock

SKU: TETES-31 Category: Tags: , , ,

Brand

Тетесепт

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TETESEPT SET OF BATHS MOMENTS TO ENJOY 6X20 ml”