Calmagzinc Tablets x 90

910,00 den

Calmagzinc siguron tre minerale të rëndësishëm që janë formuluar posaçërisht për të punuar në mënyrë sinergjike për tu thithur dhe efektivisht më mirë. Kalciumi dhe magnezi luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e kockave normale. Zinku është një element thelbësor që është i nevojshëm për një gamë të gjerë funksionesh në trup dhe ndihmon në mbështetjen e një sistemi të shëndetshëm imunitar. Formulimi pasurohet me izoflavone soje dhe bor të cilat kontribuojnë në thithjen dhe shfrytëzimin e duhur të kalciumit si dhe zhvillimin normal të kockave dhe muskujve.

Kjo sasi magnezi mund të shkaktojë shqetësime të lehta stomaku tek njerëzit me një bark të ndjeshëm.

Out of stock

SKU: HAID-11 Category:

Description

Për të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç rekomandohet 1 deri në 3 tableta çdo ditë me mëngjes. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Pa maja, gluten, grurë, sojë dhe përbërës qumështi. Nuk përmban ngjyra artificiale, ruajtës dhe aromë.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calmagzinc Tablets x 90”