SENTIS PLUS Soft Capsules x 20

270,00 den

Një kapsulë xhelatinoze përmban: 100 mg ekstrakt i rrënjëve të valerianës (Valeriana officinalis), 100 mg ekstrakt bar blete (Melissa officinalis), 250 mg SerenzoTM ekstrakt i lëkurës së portokallit të ëmbël (Citrus sinensis)/gomë arabike dhe 3 mg vitaminë B6.

Out of stock

Description

Vitamin B6 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, funksionimit normal psikologjik dhe redukton lodhjen.
Valeriana redukton nervozizmin dhe tensionin, ndihmon për lehtësimin dhe mbajtjen e gjumit normal, kontribuon në relaksimin optimal dhe ndihmon në shëndetin mendor.
Bari i bletës ndihmon në lehtësimin dhe mbajtjen e gjumit normal, kontribuon në relaksimin optimal dhe ndihmon në shëndetin mendor.
Ekstrakti i portokallit kontribuon në mbajtjen e gjumit normal, ndihmon të ndjeheni të relaksuar nga stresi i një stili jetese të vështirë, ndihmon për ta mbështetur relaksimin dhe mirëqenien fizike, kontribuon në relaksim optimal.
SENTIS®+ nuk rekomandohet nëse keni mbindjeshmëri ndaj ndonjërit prej përbërësve, në pacientë nën moshën 18 vjeç, gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, dhe nëse keni marrë barna gjumësjellëse ose sedativë.
Konsumimi i alkolit mund të rrisë efektet e produktit dhe duhet të shmanget.
Konsultohuni me mjekun nëse simptomat përkeqësohen.
Nuk janë raportuar efekte anësore ose toksicitet lidhur me përdorimin e produktit në dozat e rekomanduara.
Të rriturit: 2 kapsula në ditë.
Gëlltiteni kapsulën të plotë me ujë.
Mos tejkaloni dozën ditore të rekomanduar.
Mos përdorni suplemente ushqyese si zëvendësues për një dietë të larmishme.
Kontaktoni me farmacistin ose mjekun për më tepër informacion.
DOZIMI DHE MËNYRA E PËRDORIMIT
Fëmijë më të moshuar se 12 vjet dhe të rritur: 1 kapsulë në ditë.
Gëlltitni tërë kapsulën me ujë.
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Mos i përdorni shtesat për ushqim si zëvendësim të ushqimit të llojllojshëm.
Për informacione plotësuese drejtohuni te farmacisti ose mjeku Juaj.

Brand

Бионика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SENTIS PLUS Soft Capsules x 20”