MELATONIN Tablets 30 x 1 mg

180,00 den

Suplement dietik i dobishëm për përmirësimin e pushimit fiziologjik dhe rregullimin e ritmit të gjumit/zgjimit. Përdoret për pagjumësinë e shkaktuar nga ndryshimet në zonat kohore ose mungesa e kësaj gjendjeje natyrore në trup.

2 in stock

Description

Suplement dietik i dobishëm për përmirësimin e pushimit fiziologjik dhe rregullimin e ritmit të gjumit/zgjimit. Përdoret për pagjumësinë e shkaktuar nga ndryshimet në zonat kohore ose mungesa e kësaj gjendjeje natyrore në trup.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELATONIN Tablets 30 x 1 mg”