SELEN + Zn DIRECT Sachets x 20

300,00 den

Përdorimi:
Një herë në ditë përmbajtja e një qeseje shkrihet në gojë. Mikrogranula për disa
sekonda shkrihet në gojë pa pasur nevojë për lëngje shtesë.
Kush dhe kur rekomandohet shtimi i selenit dhe zinkut në dietë?
Seleni dhe zinku rekomandohen si një shtesë diete në rast të marrjes së pamjaftueshme të tyre
minerale me ushqim ose gjatë dietave reduktuese, në periudha të rritjes së nevojës për
organizmit gjatë rritjes dhe zhvillimit intensiv, në rritjen e aktivitetit fizik, te personat që
pi duhan.

Out of stock

SKU: PHNV-23 Category: Tags: , , ,

Description

Veprimi i kombinuar i selenit dhe zinkut në preparatin Selenium + Zinc Direct
Të dy mineralet që janë pjesë e preparatit kontribuojnë në funksionimin normal
të sistemit imunitar dhe mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ dhe marrin pjesë në mirëmbajtje
në gjendjen normale të flokëve dhe thonjve. Seleni kontribuon në funksionin normal të
tiroide dhe spermatogjenezë, ndërsa zinku kontribuon në fertilitetin normal dhe
riprodhimi dhe merr pjesë në ruajtjen e gjendjes normale të lëkurës.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SELEN + Zn DIRECT Sachets x 20”