OSTEO K2 Tablets x 60 mg

820,00 den

Si përdoret OsteoK2?

Përmbajtja e marrjes ditore 2 tableta% NRV *
Kalcium 400 mg 50%
Vitamina K 45 60 g 60%
Vitamina D 5 μg 100%
* NRV – marrja e referencës ushqyese
Marrja e rekomanduar për të rriturit
është dy tableta në ditë, me një gotë ujë me
mëngjes.

4 in stock

SKU: PHNV-29 Category: Tags: , , ,

Description

Çfarë është OsteoC2 dhe si funksionon?
Të tre mikronutrientët në përbërjen e përgatitja është e nevojshme për të ruajtur kockat normale.
Kalciumi është një mineral i nevojshëm për rritjen dhe forcimi i kockave dhe vitamina D3 lejon resorbimin e kalciumit nga zorrët.
Roli i vitaminës K2 në ruajtjen e shëndeti i kockave është studiuar në
gjatë dy dekadave të fundit. Është tani i njohur dhe i vërtetuar se vitamina K2 është të nevojshme për përdorimin e duhur të kalciumit të resorbuar dhe të tij ngulitje e plotë në kocka.
Vitamina K2 është thelbësore për aktivizimin e proteinave të nevojshme për lidhje e kalciumit dhe e duhura e tij përdorimi – Osteocalcin dhe MatrixGla
proteinat. Nëse këto proteina nuk janë aktivizuar nuk mund të lidhen kalciumit. Vitamina K2 vepron si kofaktor i procesit të aktivizimit –
aktivizoi me sukses Osteokalcinën lidh kalciumin dhe e inkorporon plotësisht atë në hidroksiapatit, matrica inorganike në kockë; aktivizuar MatrixGla proteina lidh kalciumin dhe largohet nga enët e gjakut dhe zbutet
indet.
Për kë është menduar OsteoK2?
OsteoC2 rekomandohet për të gjithë të moshuarit personat dhe personat e moshës së mesme, sidomos për gratë, për të ruajtur shëndetin e kockave.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OSTEO K2 Tablets x 60 mg”