SEDATON Capsules x 20

445,00 den

Dozimi: Për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç – 1 deri në 2 kapsula në ditë. Në rast të tensionit dhe acarimit të rëndë nervor – 1 kapsulë në mëngjes (ose në mesditë) dhe 1 kapsulë në mbrëmje. Për problemet e gjumit – 1-2 kapsula natën para gjumit. Për të mbajtur një sistem nervor normal dhe funksion të qëndrueshëm mendor – 1 kapsulë në ditë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar prej 2 kapsulash në ditë. Këshillohet që të konsultoheni me mjekun gjatë shtatzënisë dhe laktacionit dhe gjatë marrjes së produkteve të tjera qetësuese. Nuk ndikon në aftësinë për të drejtuar automjete dhe për të përdorur makineri. Nuk krijon varësi.

3 in stock

Description

Kontribuon në një sistem nervor të qetë në tension nervor, ankth, nervozizëm.
Kontribuon në funksionimin normal mendor.
Ka një efekt të dobishëm në sistemin kardiovaskular.

Brand

Фортекс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEDATON Capsules x 20”