RIBINO MASLO Capsules x 90

440,00 den

Doza e rekomanduar ditore për mbrojtjen e enëve të gjakut si dhe mbrojtjen e kockave tek të rriturit është një herë në ditë për 2 kapsula pas vaktit.
Në rast të proceseve inflamatore akute të lëkurës dhe kruajtjes së lëkurës, rekomandohet të merren 1-2 kapsula 3 herë në ditë pas ngrënies.
Për parandalimin e rakitit rekomandohet që fëmijët nga 1 deri në 3 vjeç të marrin një kapsulë në ditë në dimër kur ka më pak rreze dielli.

Out of stock

SKU: PMED-21 Category:

Description

Vetitë dhe qëllimi:
Kapsulat e vajit të peshkut janë një produkt dietetik, një suplement dietetik për të futur një burim natyral të acideve yndyrore omega 3, vitaminës A dhe D3. Vaji i peshkut i tipit A është një vaj i freskët i mëlçisë i rafinuar i Gadus morhua L. dhe llojeve të tjera të peshkut të familjes Gadidae. Vaji i peshkut me të cilin mbushen këto kapsula përmban një sasi të madhe të acideve yndyrore omega 3 si dhe D-alfa tokoferol, i cili mbron zemrën dhe enët e gjakut.
Përmbajtja e vitaminës A ka një efekt të dobishëm në shikim, veçanërisht në terrin e pulës dhe dëmtimin e kornesë. Për shkak të pranisë së vitaminës D, përdoret për të parandaluar osteoporozën, si dhe një mjet për forcimin e trupit dhe përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm. Vaji i peshkut është veçanërisht i rëndësishëm për rritjen dhe zhvillimin e duhur të fëmijëve. Rregullon përthithjen e kaliumit dhe fosforit nga aparati tretës, të cilat janë të nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e sistemit muskuloskeletor, duke parandaluar kështu shfaqjen e rakitave.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RIBINO MASLO Capsules x 90”