RECEPT DOUBLE POWER Shampoo 400 ml

280,00 den

Out of stock

SKU: ILRJ-8 Category: Tags: , ,

Description

Subrina Shampoo Recept për rënien e flokëve funksionon me forcë të dyfishtë. Përbërësi aktiv Octopyrox e largon dhe e parandalon atë. Ekstrakti i kafesë aktivizon rrënjët e flokëve, përshpejton rritjen e flokëve dhe parandalon rënien e parakohshme të flok

Brand

Илирија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RECEPT DOUBLE POWER Shampoo 400 ml”