48 Hand Creame 50 ml

125,00 den

2 in stock

SKU: ILRJ-2 Category: Tags: , ,

Description

Kremi formon një shtresë të hollë të padukshme, e cila mbron lëkurën nga substancat e dëmshme dhe papastërtitë. Elementi O-48G mbron lëkurën nga substancat agresive. Ai përmban një ester glicerinë të një acidi yndyror të pangopur vegjetal që është përshta

Brand

Илирија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “48 Hand Creame 50 ml”