TETESEPT SEA SALT FOR BATHING DEEP RELAXATION 600 g

400,00 den

Përdorimi: Shtoni ese nga kapaku i kripës së detit tetesept në ujin e banjës ndërsa rrjedh, në një temperaturë prej 36-38 ℃ dhe shijoni banjën për 10-20 minuta. Lani vaskën me ujë të nxehtë pas përdorimit Paralajmërim: Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin me sytë dhe lëkurën e dëmtuar. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me sipërfaqe delikate dhe objekte.

1 in stock

SKU: TETES-27 Category: Tags: , , ,

Brand

Тетесепт

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TETESEPT SEA SALT FOR BATHING DEEP RELAXATION 600 g”