R-LIPOINN Capsules x 30

690,00 den

3 in stock

SKU: INNVT-9 Category:

Description

R – acidi alfa lipoik, antioksidanti më i fortë natyror

Lehtëson simptomat e polineuropatisë diabetike: zvogëlon dhimbjen dhe ndjesitë e pakëndshme
Normalizon mikroqarkullimin – ushqyerja më e mirë e qelizave nervore dhe lëvizshmëria e ekstremiteteve
Përmirëson përgjigjen e indeve ndaj insulinës dhe stimulon djegien e glukozës në qeliza
Ruan dhe rigjeneron antioksidantë të tjerë në trup, ngadalëson plakjen
Biodisponibilitet më i lartë i provuar në krahasim me racematin, një antioksidant i fuqishëm
DR caps ™ – kapsulë inovative me celuloz rezistente ndaj acidit gastrik
Përbërësit aktivë / 1 kapsulë gastrorezistente

Kripë natriumi e acidit R-alfa lipoik 187,50 mg, nga e cila
Acidi R-alfa lipoik 150 mg

Dozimi – përdorimi

Trajtimi i polineuropatisë diabetike: 2 kapsula në ditë me një gotë ujë, një orë para ose dy orë pas vaktit.
Terapia antioksiduese: 1 kapsulë në ditë me një gotë ujë, një orë para ose dy orë pas vaktit.

Brand

Инвента

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “R-LIPOINN Capsules x 30”