PROSTAPIL SILVER Capsules x 30

570,00 den

Produkti është i destinuar për meshkujt e rritur me probleme të rënda të prostatës. Merret 1 kapsulë, dy herë në ditë, për pesë ditë, dhe më pas një kapsulë në ditë për 3-4 muaj.

Out of stock

SKU: PMED-25 Category:

Description

Produkt dietetik, suplement dietetik 30 kapsula.
Veçoritë dhe qëllimi: Kapsulat PROSTAPIL janë një produkt dietetik. Ato përdoren si një shtesë diete për të ndihmuar me urinimin e dëmtuar dhe prostatën e zmadhuar. Kapsulat PROSTAPIL zvogëlojnë simptomat urinare që lidhen me hiperplazinë beninje të prostatës si: vështirësi në urinim, ndërprerje në urinim, rrjedhje e dobët e urinës, dëshirë e shpeshtë për të urinuar, rrjedhje dhe urinim, urinim i shpeshtë, zakonisht gjatë natës.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROSTAPIL SILVER Capsules x 30”