PROPOLGOLA ALCOHOL FREE Spray 20 ml

250,00 den

Propolaid Propolgola Spray pa Alkool nga Esi është një suplement ushqimor 100% natyral, i bazuar në Propolis në tretësirë ​​hidroalkoolike, me vaj esencial të nenexhikut.
Vaji esencial i mentes është i dobishëm për funksionet e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes. Luftoni kollën dhe dhimbjen e fytit.
Rekomandohet të spërkatet 1 herë në çdo vrimë hunde. Preferohet të mos fryni hundën për 10 minuta pas aplikimit të saj.
Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Produkti nuk duhet të konsiderohet si një zëvendësues për një dietë të larmishme. Nuk indikohet në gratë shtatzëna. Për gratë në laktacion, konsultohuni me një profesionist shëndetësor. Konsumimi i tepërt mund të prodhojë një efekt laksativ.

Out of stock

SKU: ESI-27 Category:

Description

Propolaid Propolgola Spray pa Alkool nga Esi është një suplement ushqimor 100% natyral, i bazuar në Propolis në tretësirë ​​hidroalkoolike, me vaj esencial të nenexhikut.
Vaji esencial i mentes është i dobishëm për funksionet e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes. Luftoni kollën dhe dhimbjen e fytit.
Rekomandohet të spërkatet 1 herë në çdo vrimë hunde. Preferohet të mos fryni hundën për 10 minuta pas aplikimit të saj.
Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Produkti nuk duhet të konsiderohet si një zëvendësues për një dietë të larmishme. Nuk indikohet në gratë shtatzëna. Për gratë në laktacion, konsultohuni me një profesionist shëndetësor. Konsumimi i tepërt mund të prodhojë një efekt laksativ.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROPOLGOLA ALCOHOL FREE Spray 20 ml”