PROPOLGOLA FORTE SPRAY 20ml

300,00 den

ESI Propolaid PropolGola Forte Spray me përmbajtje alkoolike është një suplement dietik që forcon dhe mbron në mënyrë efektive membranat mukoze të zgavrës së gojës dhe faringut. Lehtëson simptomat e ftohjes, lehtëson gëlltitjen dhe freskon frymëmarrjen për një kohë të gjatë.

1 in stock

SKU: ESI-26 Category:

Description

ESI Propolaid PropolGola Forte Spray me përmbajtje alkoolike është një suplement dietik që forcon dhe mbron në mënyrë efektive membranat mukoze të zgavrës së gojës dhe faringut. Lehtëson simptomat e ftohjes, lehtëson gëlltitjen dhe freskon frymëmarrjen për një kohë të gjatë.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROPOLGOLA FORTE SPRAY 20ml”