ROYAL JELLY 1000 Flacon x 10

945,00 den

Në periudhën e rikuperimit pas sëmundjes
Për të përmirësuar gjendjen e përgjithshme të organizmit
Për njerëzit e ekspozuar ndaj sforcimeve të rënda mendore dhe fizike (kujtesë, mësim, sport)
Për të moshuarit sepse rigjeneron qelizat e trupit, përmirëson lëvizshmërinë fizike, forcën intelektuale dhe dëshirën e plotë etj.

Out of stock

SKU: PMED-23 Category:

Description

Produkt dietetik, suplement dietetik Biostimulues i organizmit, vitalitet dhe forcimi i imunitetit
Vetitë dhe qëllimi:
Qumësht blete është një dhuratë e çmuar e natyrës, pra produkti më i vlefshëm i bletës. Qumësht blete është një koncentrat i aminoacideve, vitaminave (B5, B6 dhe C), mineraleve, enzimave, elementëve gjurmë dhe acideve yndyrore thelbësore si 10 HAD (acidi 10-hidroksi-2-decionik), i cili nuk mund të gjendet askund përveç në qumësht blete. Qumështoi i bletës, për shkak të pranisë së imunoglobulinave, rrit rezistencën natyrale të organizmit ndaj infeksioneve dhe sëmundjeve të ndryshme. Ka një efekt pozitiv në rritjen e energjisë dhe ndihmon në dhimbjet e muskujve dhe kyçeve.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROYAL JELLY 1000 Flacon x 10”