PARUSAN SHAMPOO ZA ZENI 200 ml

580,00 den

Mënyra e përdorimit: Aplikojeni në flokë të lagur, masazhojeni butësisht me majat e gishtave dhe lëreni të veprojë për 2-3 minuta, pastaj shpëlajeni me ujë.
Për përdorim të përditshëm. Rezultatet e para janë të dukshme pas 3 muajsh përdorimi të rregullt të linjës Parusan.

1 in stock

SKU: DRTHSS-67 Category:

Description

Tek gratë, zakonisht ndodh alopecia difuze, madje me rënie të flokëve dhe rrallim të të gjithë kokës.
Shkaqet më të zakonshme të alopecisë tek gratë janë:
çekuilibër hormonal në dhe pas shtatzënisë,
çekuilibër hormonal në menopauzë,
përdorimi i barnave të caktuara (ilaqet kundër depresionit, kontraceptivët, antihipertensivët),
kushte të caktuara patologjike me rritjen e hormoneve androgjene (vezoret policistike, funksioni i dëmtuar i tiroides, etj.),
stresi,
– trajtime agresive të flokëve, ngjyrosje, etj.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PARUSAN SHAMPOO ZA ZENI 200 ml”