OMEGA 3 Capsules 1000mg x 30

290,00 den

Doza e rekomanduar ditore për mbrojtjen e enëve të gjakut është 1 deri në 2 kapsula gjatë vakteve një herë në ditë.
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Out of stock

SKU: PMED-19 Category:

Description

Produkt dietetik, suplement dietetik I destinuar për mbrojtjen e zemrës dhe enëve të gjakut 30 dhe 75 kapsula
Vetitë dhe qëllimi: Vaji i peshkut me të cilin mbushen këto kapsula përmban sasi optimale të acideve yndyrore Omega 3 të destinuara për mbrojtjen e zemrës dhe enëve të gjakut. Acidet yndyrore omega 3 reduktojnë presionin e lartë të gjakut, ulin nivelet e larta të triglicerideve dhe ndihmojnë në parandalimin dhe zhvillimin e aterosklerozës. Për shkak të këtyre vetive, acidet yndyrore Omega 3 rekomandohen për mbrojtjen e zemrës dhe enëve të gjakut. Është e rëndësishme të theksohet se cilësia standarde HAMAL dhe KOSHER janë të pranishme në Pharmamed Omega 3.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OMEGA 3 Capsules 1000mg x 30”