NOVALAC IT1 400 g

450,00 den

“• Udhëzime për përdorim: Përgatitja e Novalac PARA P PRGATITJES SER ÇDO VAKTNI LARI DUAR 1. Zieni shishen dhe tapën e biberonit në ujë. Lërini të ziejnë për të paktën 5 minuta. 2. Zieni ujin për përgatitjen e vaktit në një enë të mbuluar. Lërini të ziejnë për të paktën 5 minuta. 3. Ftojeni ujin në enë në 40 ° C dhe vendoseni në shishe. 4. Vendosni numrin e rekomanduar të lugëve të qumështit në shishe. 5. Mbyllni shishkën dhe përzieni mirë që tretja e pluhurit plotësisht. 6. Ftojeni vaktin e përgatitur që të bëhet i vakët (37 ° C), dmth derisa të mos ndjeheni as të nxehtë as të ftohtë në lëkurë. • Paralajmërime Qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për foshnjat. “Formulat e qumështit duhet të përdoren vetëm me rekomandimin e një mjeku, farmaceutiku, dietologu ose profesionist tjetër përgjegjës për kujdesin e nënës dhe fëmijës.”

Out of stock

SKU: MEDS-7 Category:

Description

Formula fillestare e qumështit Novalac IT është përshtatur për foshnjat me kapsllëk kongjenitale deri në 6 muaj. • Përshkrimi i gjerë: Formula IT Novalac është përshtatur për foshnjat me kapsllëk kongjenitale deri në 12 muaj nëse nënat nuk ushqejnë me gji. Novalac IT plotëson të gjitha nevojat ushqyese për foshnjat deri deri në 6 muaj, dhe për foshnjat më të vjetra se 6 muaj është pjesë e një diete të larmishme. Në foshnjat me kapsllëk në dietë rekomandohet përdorimi i formulës së qumështit Novalac IT. Novalac IT është formula e vetme e qumështit me sasi të shtuar të laktozës dhe magnezit për zbrazja më e lehtë e zorrëve dhe parandalimi i kapsllëkut tek foshnjat Sasia e rritur e laktozës ka një efekt të dyfishtë: tërheq ujë në zorrën e trashë dhe kështu zbut jashtëqitjen, dhe në të njëjtën kohë ka një efekt prebiotik, sepse si ushqim për bakteret e dobishme në zorrë përshpejton riprodhimin e tyre dhe Novalac IT gjithashtu ka një sasi të rritur të magnezit që tërheq ujë dhe kështu zbut jashtëqitjen. Ajo rrit vëllimin e jashtëqitjes dhe ndikon në peristaltikën e zorrëve, duke mundësuar kështu zbrazjen e shpeshtë dhe të lehtë të zorrëve. Formula e qumështit Novalac IT plotëson të gjitha nevojat ushqyese të foshnjave, sepse është e pasuruar me hekur, përmban sasinë optimale të yndyrës dhe proteinave dhe siguron aminoacide, minerale dhe vitamina të rëndësishme. Novalac IT është pjesë e një grupi të madh të produkteve të foshnjave të përshtatura posaçërisht me përbërës të zgjedhur me kujdes dhe cilësi të provuar. Përbërja e formulave të qumështit Novalac është në përputhje me standardet evropiane për qumështin e fëmijëve, nuk përmban organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ) dhe nuk përmban gluten. Për kë shërben Novalac IT? “Foshnje që shpesh kanë jashtëqitje të fortë • Foshnje që kanë jashtëqitje më pak se dy herë në javë • Foshnje me kapsllëk • Foshnje me lëvizje të vështira të zorrëve (të qara dhe tendosje) • Foshnje nga lindja deri në 6 muaj

Brand

Медис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOVALAC IT1 400 g”