NOVALAC 1 400 g

470,00 den

Udhëzime për përdorim: Përgatitja e Novalac-ut PARA PËRGATITJES SË ÇDO VAKTI LANI DUART 1. Zieni shishen dhe kapakun e biberonin me ujë. Lëreni të ziejë për të paktën 5 minuta. 2. Zieni ujin për përgatitjen e vaktit në një enë të mbuluar. Lëreni të ziejë për të paktën 5 minuta. 3. Ftoheni ujin në enë në 40°C dhe vendoseni në shishe. 4. Vendosni numrin e rekomanduar të lugëve të qumështit në shishe. 5. Mbyllni shishen dhe përzieni mirë që pluhuri të shpërndahet plotësisht. 6. Ftojeni vaktin e përgatitur që të bëhet i vakët (37°C), pra derisa të mos ndjeni as nxehtë, as të ftohtë në lëkurë. Paralajmërime Qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për foshnjat. Formulat e qumështit duhet të përdoren vetëm me rekomandimin e një profesionisti mjekësor, farmaceutik, ushqimor ose ndonjë profesionist tjetër përgjegjës për kujdesin e nënës dhe fëmijës.ndjeheni as të nxehtë as të ftohtë në lëkurë. • Paralajmërime Qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për foshnjat. “Formulat e qumështit duhet të përdoren vetëm me rekomandimin e një mjeku, farmaceutiku, dietologu ose profesionist tjetër përgjegjës për kujdesin e nënës dhe fëmijës.”

57 in stock

SKU: MEDS-3 Category: Tag:

Description

“Formula universale e qumështit fillestar Novalac 1 është e destinuar për foshnjat nga lindja deri në 6 muaj, nëse nënat nuk i ushqejnë me gji ose vetëm pjesërisht i ushqejnë me gji të porsalindurit. • Përshkrimi i gjerë: Novalac 1 është pjesë e një grupi të madh produktesh që janë përshtatur posaçërisht për foshnjat me përbërës të zgjedhur me kujdes dhe cilësi të provuar. Pas 6 muajsh rekomandohet kalimi në formulën Novalac 2. Përbërja e formulës Novalac është në përputhje me standardet evropiane për formulën për foshnjat, nuk përmban organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ) dhe nuk përmban gluten. Për kë është Novalac 1? • Foshnjat nga lindja deri në 6 muaj • Foshnjat pa probleme me tretjen”

Brand

Медис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOVALAC 1 400 g”