NORMIA BABY Solutions 8g

385,00 den

Fëmijët që nga dita e parë e jetës:

6 pika një herë në ditë për të paktën 2 javë.

Gjatë përdorimit të antibiotikëve, merren 6 pika në ditë gjatë terapisë me antibiotikë dhe një javë pas përfundimit të saj.

Out of stock

Description

NORMIA® është një suplement dietik i destinuar për fëmijët që nga dita e parë e jetës, të rriturit, gratë shtatzëna dhe nënat në gji. NORMIA® përmban kultura bakteriale të zgjedhura posaçërisht të Lactobacillus rhamnosus, LGG® dhe Bifidobacterium, baktere

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NORMIA BABY Solutions 8g”