MAXOMUCIL 600 Sachets x 10

225,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-24 Category:

Description

MaxoMucil 600 është formuluar bazuar në N-acetilcisteinë (NAC), propolis, echinacea dhe vitaminë C.

N-acetilcisteina është një mukolitik i fortë, i cili hollon sekrecionin e trashë, viskoz dhe e lejon atë të largohet më lehtë, gjë që rikthen rrjedhën normale të ajrit nëpër rrugët e frymëmarrjes dhe lehtëson frymëmarrjen. N-acetilcisteina gjithashtu tregon aktivitet antioksidues, duke mbrojtur qelizat nga efektet e dëmshme të radikalëve të lirë që prishin strukturën dhe funksionin e tyre.

Propolisi kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe falë veprimit të tij natyror antimikrobik, mbron mukozën e rrugëve të frymëmarrjes nga zhvillimi i infeksioneve bakteriale, virale dhe kërpudhore. Propolisi i përmbajtur në MaxoMucil është i standardizuar në 10% flavonoid. Flavonoidet si parimet bazë aktive të propolisit janë përgjegjës për veprimin e tij imunostimulues dhe forcimin e mbrojtjes së organizmit. Për shkak të përbërjes së tij specifike, rezistenca ndaj propolisit nuk mund të zhvillohet.

Echinacea ka efekte imunostimuluese, anti-inflamatore dhe antiseptike. Rrit mbrojtjen e trupit duke aktivizuar qelizat e sistemit imunitar përgjegjës për njohjen dhe eliminimin e patogjenëve (bakteret, viruset) dhe kontribuon në forcimin e imunitetit jospecifik.

Vitamina C ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, metabolizmin normal të energjisë dhe redukton lodhjen dhe rraskapitjen.

Indikacionet
Kollë produktive
Rritja e sekretimit të rrugëve të frymëmarrjes dhe gulçim
Infeksionet respiratore bakteriale dhe virale të shoqëruara me kollë

Paketimi: 20 thasë

Mënyra e përdorimit: një herë në ditë përmbajtja tretet në gjysmë gote ujë, përzihet dhe pihet menjëherë. Rekomandohet të pini një sasi të madhe uji gjatë ditës.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAXOMUCIL 600 Sachets x 10”