MARISOL PANTHENOL Nasal Spray 50 ml

320,00 den

4 in stock

SKU: ESSNS-28 Category: Tags: , , , , ,

Description

Marisol sprej për hundë me panthenol është një solucion me krip detit të pasuruar me kalcium-D-pantotenat. Është menduar për personat me funksion të dëmtuar fiziologjik të mukozës së hundës, si dhe për ruajtjen e higjienës së përditshme të zgavrës së hundës. Zgjidhja e pantenolit Marisol rikthen lagështinë natyrale të mukozës së hundës, aftësinë për të vetë-pastruar dhe prodhimin normal të mukusit që e mbron atë nga tharja dhe acarimi mekanik (blozë, djathtas, etj.). Tretësira është e pasuruar me kalcium-D-pantotenat, i cili përmirëson procesin e epitelizimit të mukozës së irrituar dhe të dëmtuar të hundës. Shpëlarja e rregullt e zgavrës së hundës, disa herë në ditë, zvogëlon mundësinë e infeksionit të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MARISOL PANTHENOL Nasal Spray 50 ml”