MARISOL IMUNO Nasal Spray 50 ml

235,00 den

Out of stock

SKU: ESSNS-25 Category: Tags: , , , , ,

Description

Marisol sprej për hundë imuno është një solucion izotonik me krip deti i pasuruar me zink. Është menduar për personat tek të cilët funksioni i duhur fiziologjik i mukozës së hundës është i vështirë, si dhe për mirëmbajtjen e përditshme të higjienës së zgavrës së hundës. Solucioni imuno Marisol rikthen lagështinë natyrale të mukozës së hundës, aftësinë për të vetë-pastruar dhe prodhimin normal të mukusit që e mbron atë nga tharja dhe acarimet mekanike (tymi, pluhuri, etj.). Zinku që gjendet në tretësirë është një mikroelement që qetëson proceset inflamatore në nivelin e mukozës së hundës dhe ka një efekt antioksidues. Zinku është një faktor i rëndësishëm në ruajtjen e shqisave të shijes dhe nuhatjes.
Shpëlarja e rregullt e zgavrës së hundës, disa herë në ditë, zvogëlon mundësinë e infeksionit të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MARISOL IMUNO Nasal Spray 50 ml”