MAGNEVITAL Direct Sachets x 20

120,00 den

2 in stock

SKU: ESSNS-24 Category: Tag:

Description

Magnevital Direct, pluhur për aplikim të drejtpërdrejtë, përmban raportin optimal të magnezit, zinkut, vitaminave B1, B6, B12 dhe vitaminës C. Kontribuon në reduktimin e ndjenjave të lodhjes dhe rraskapitjes, funksionimin e duhur të sistemit muskulor, nervor dhe imunitar dhe mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ. Produkti ka një shije të këndshme, të pasuruar me aromë grejpfrut. Pa sheqer dhe gluten. Sorbitoli, sukraloza dhe neohesperidin DC janë përdorur si ëmbëlsues, kështu që diabetikët mund ta përdorin atë në mënyrë të sigurt.

Magnezi është një mineral thelbësor, i domosdoshëm për funksionimin optimal të trupit të njeriut – i nevojitet muskujt, nervave dhe zemrës. Ai merr pjesë në më shumë se 300 procese të ndryshme metabolike në trup, kryesisht ato në të cilat krijohet energjia. Hulumtimet tregojnë se një numër i madh i të rriturve nuk i konsumojnë nevojat ditore të këtij minerali (përthithja e dobët, diuretikët, ushqimi jo i duhur, konsumimi i alkoolit, diabeti i pakontrolluar). Simptomat e mungesës së magnezit përfshijnë lodhjen, pagjumësinë, mosfunksionimin e muskujve dhe palpitacionet. Magnezi është i përfshirë në ndërtimin e kockave dhe dhëmbëve. Kontribuon në rregullsinë e tkurrjes së muskujve, sintezën e proteinave, mundëson neurotransmetim normal, i cili ndikon në cilësinë e gjumit, procesin e relaksimit, ruajtjen e vëmendjes dhe mprehtësisë mendore. Mund të ndihmojë në reduktimin e incidencës së diabetit të tipit 2 tek njerëzit obezë.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAGNEVITAL Direct Sachets x 20”