ALOE VERA JUICE 500 ml

515,00 den

Suplement ushqimor me bazë gjethet zbukuruese të Aloe Verës (lëkurë xhel sine) me proceset më delikate, për eliminimin e pjesës së jashtme që përmban aloinë. Xheli i përmbajtur në gjethet e Aloe Verës nxit funksionet e pastrimit të trupit. ALOE VERA ESI lider që nga viti 1997, e vetmja me parime natyrore (polisakaridet min. 7000 mg/litër) e deklaruar dhe e çertifikuar.

Out of stock

SKU: ESI-19 Category: Tags: , , ,

Description

Suplement ushqimor me bazë gjethet zbukuruese të Aloe Verës (lëkurë xhel sine) me proceset më delikate, për eliminimin e pjesës së jashtme që përmban aloinë. Xheli i përmbajtur në gjethet e Aloe Verës nxit funksionet e pastrimit të trupit. ALOE VERA ESI lider që nga viti 1997, e vetmja me parime natyrore (polisakaridet min. 7000 mg/litër) e deklaruar dhe e çertifikuar.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE VERA JUICE 500 ml”