LACTOGYN vaginal gel 50 g

350,00 den

Shtrydhni pak Lactogyn xhel në një gisht të pastër dhe aplikojeni në zonën intime. Aplikuesi i furnizuar përdoret për të aplikuar xhelin më thellë në vaginë. Për të mbushur aplikuesin, është e nevojshme ta lidhni atë në hapjen e tubit dhe të shtrydhni pak

Out of stock

Description

Lactogyn Xheli vaginal është një mjet për të hidratuar zonën intime. Xhel parandalon shqetësimin e shkaktuar nga thatësia dhe siguron lagështi vaginale afatgjatë dhe optimale. Është i butë dhe jo i dëmshëm kur aplikohet. Nëse zona vaginale lubrifikohet me

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACTOGYN vaginal gel 50 g”