CARELAX For Adults x 3

150,00 den

1 mikroklizmë përmban: glicerolë, nisheste gruri, ekstrakt të lëngshëm mëllage, ekstrakt të lëngshëm kamomile dhe ujë të pastruar.

Out of stock

Description

E redukton fortësinë e jashtëqitjes (fecesë), e lyen dhe me këtë e lehtëson zbrazjen e zorrës së trashë.во.
Mikroklizmat nuk duhen të përdoren për mjekimin e dhimbjeve akute të barkut ose çfarëdo dhimbje me prejardhje të panjohur.
Në rast të ndieshmërisë së pacientit nga ndonjë prej përbërësve ose nga ndezja e mëparshme e membranës së mukozës, mund të shkaktohet irritim i mukozës rektale.
Dozimi
1 deri 2 mikroklizma për periudhë 24 orëshe.
Çdo mikroklizmë KERLAKS (Glicerolë, kamomile dhe mëllagë) është e paketuar individualisht me çka e garanton higjienën dhe prakticitetin e produktit deri në momentin e përdorimit.
Për të hapur kontejnerin, largoni qesen, kapeni për qafën e hollë dhe rrotulloni kapakun që ta hiqni. Gjatë hapjes mos e shtypni pompën, sepse mund të rrjedhë lëngu kur ta largoni kapakun. Lyeni majen duke nxjerrë një pikë nga lëngu dhe pastaj vendosni majen e kontejnerit në rektum dhe shtrydhni lëngun duke shtypur pompën elastike. Hiqni majen pa e çliruar presionin nga pompa dhe gjuani kontejnerin në shportën e mbeturinave.
Mikroklizmat të ruhen në vend të thatë në temperaturë ndërmjet 4 dhe 30ºC

Brand

Бионика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARELAX For Adults x 3”