PRENATAL MULTIVIT Capsules x 30

770,00 den

1 kapsulë në ditë.

Out of stock

SKU: SWSSENRG-11 Category:

Description

19 Vitamina dhe minerale + Kalcium + Hekur + Acidi Folik + K2

Një kombinim i ekuilibruar i vitaminave dhe mineraleve i zhvilluar veçanërisht për gratë shtatzëna dhe ato në laktacion

Acidi folik ndihmon në parandalimin e defekteve të tubit nervor

Hekuri është i rëndësishëm për dërgimin e oksigjenit tek foshnja dhe parandalon aneminë e nënës

Kalciumi dhe vitamina K2 ndihmojnë në ndërtimin e kockave të foshnjës

Brand

Свис Енерџи

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRENATAL MULTIVIT Capsules x 30”