Floriotic Capsules x 10

250,00 den

Doza e rekomanduar për fëmijët mbi 6 vjeç dhe të rriturit është 1 kapsulë që përmban 2 lloje të probiotikëve.

Out of stock

SKU: PHRMS-1 Category: Tag:

Description

Si funksionon dhe kur duhet të përdorni FLORIOTIC® BOULARDII?!?

• Përqendrimi i lartë i baktereve “të mira” të acidit laktik, bifidobaktereve dhe S. Boulardii të pranishme në FLORIOTIC® BOULARDII ka një efekt sinergjik në rivendosjen e mikroflorës së zorrëve e cila është në një gjendje të çekuilibrit në fëmijë dhe të rritur.
• Përshpejton procesin e rigjenerimit të mukozës së sistemit tretës gjatë dhe pas marrjes së antibiotikëve
• Ndihmon në diarre që ndodh si efekt anësor i marrjes së një antibiotiku.
Pse të blini FLORIOTIC®BOULARDII?!?

• Kombinimi i vetëm probiotik i
3 lloje të baktereve të acidit laktik + S.Boulardii

• Përmban deri në 6 miliardë kultura probiotike në vetëm 1 kapsulë!
• Probiotik ekonomik për të gjithë familjen, për përdorim me antibiotikë, në diarre dhe gjendje të tjera të mikroflorës së zorrëve të shqetësuara.
• Mund të merret në mënyrë të pavarur nga ushqimi dhe në kombinim me antibiotikë!
• Nuk përmban proteina qumështi, laktozë, gluten dhe alergjen.
PROBIOTIKE EKONOMIKE P THER T WH GJITHA FAMILJEN!

Brand

ФармаС

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Floriotic Capsules x 10”