HAIR, NAIL & SKIN Capsules x 30

880,00 den

1 kapsulë në ditë.

1 in stock

SKU: SWSSENRG-4 Category:

Description

B1, B5, B6, PP, H + Zn + Fe + L-cisteinë + L-metioninë + Ekstrakt maja medicinale

Përmban një kombinim të zgjedhur të vitaminave, mineraleve, aminoacideve dhe majasë medicinale për të stimuluar rritjen e flokëve, për të rivendosur strukturën e flokëve, për të forcuar thonjtë dhe për të mbajtur lëkurën të shëndetshme dhe me shkëlqim.

Aminoacidet (cisteina, metionina) ndihmojnë në ndërtimin e strukturës së keratinës së flokëve dhe thonjve

Mineralet (zinku, hekuri) ndihmojnë në rinovimin e qelizave

Acidi pantotenik – për strukturë të fortë të flokëve

Kompleksi i vitaminave B – për lëkurë, flokë dhe thonj të shëndetshëm

Brand

Свис Енерџи

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HAIR, NAIL & SKIN Capsules x 30”