ISLA MOOS Lozenges x 30

240,00 den

2 in stock

SKU: ENGLHRD-9 Category: Tags: , ,

Description

Komponentët në Isla-Moos mbulojnë mukozën e irrituar në fyt si balsam. Në këtë mënyrë, ato mbrohen nga sulmet e mëtejshme dhe mund të rikuperohen më shpejt përmes efektit të këndshëm të tabletave. Isla-Moos është veçanërisht i përshtatshëm për ankesat e fytit të shkaktuara nga gudulisja e fytit dhe ngjirja e zërit, tendosja e tepërt e kordave vokale (këngëtarët, altoparlantët), ajri i thatë (i ngrohur ose me ajër të kondicionuar) dhe frymëmarrje e kufizuar e hundës.

Brand

Енгелхард

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ISLA MOOS Lozenges x 30”