IMUNO AKTIV SACHETS x 20

435,00 den

Dozimi: 1 qese në ditë

Out of stock

SKU: DOPPLHRZ-5 Category:

Description

Me zink, selen dhe vitaminë C për të mbështetur funksionin normal të sistemit imunitar përveç aminoacideve histidine. Përmban mikrogranula me shije portokalli. IMUNITETI I ÇRREGULLUR ËSHTË BAZË E ÇDO SËMUNDJE. JI I SHENDETDHEM! Me zink, selen dhe vitaminë C për të mbështetur funksionin normal të sistemit imunitar përveç aminoacideve histidine. Përmban mikrogranula me shije portokalli. – PËR RRITJE TË IMUNITETIT që është bazë për luftën e përgjithshme për shëndet. KOMPONENTET AKTIV NE 100gr PRODUKTI: Zink 10 mg Selen 50 μg Vitamina C 100mg Histidine 50mg

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMUNO AKTIV SACHETS x 20”