IMUNOBETA FORTE Sachets x 10

595,00 den

Out of stock

Description

Pluhuri IMMUNOβETA Forte 350 përmban një polisaharid natyral bioaktiv β- (1,3 / 1,6) -D-glukan me origjinë nga kërpudhat e detit, zinku dhe vitaminat C dhe D, të cilat së bashku kombinohen për të forcuar imunitetin dhe për të lehtësuar dhe reduktuar kohëzgjatjen e simptomave. në infeksionet virale dhe bakteriale.

β- (1,3 / 1,6) -D-glukan, forma më aktive biologjikisht e β-glukanit, është një polisaharid natyral që gjendet në murin qelizor të kërpudhave. Ka aktivitet imunomodulues, pra stimulon dhe forcon fuqishëm përgjigjen imune, e cila rezulton në mbrojtjen e organizmit nga infeksione të ndryshme.

β-glukani është i rëndësishëm për zbutjen e simptomave të alergjive, sepse zvogëlon kohëzgjatjen dhe intensitetin e reaksioneve alergjike, prandaj është një shtesë e shkëlqyer për terapinë standarde të sëmundjeve alergjike.
Karakterizohet nga një potencial i theksuar antioksidues dhe ka studime që kanë treguar efektin e tij antikancerogjen. Ka një efekt të dobishëm në uljen e niveleve të kolesterolit total dhe LDL-së dhe në ruajtjen e niveleve të glukozës brenda kufijve fiziologjikë.

Përdoret për shërimin më të shpejtë të plagëve, si dhe për ekspozimin ndaj llojeve të ndryshme të rrezatimit.

Për shkak të vetive të tij, β-glukani përdoret në fazën e konvaleshencës (pas sëmundjes ose pas operacionit).

Një qese pluhur IMUNOβETA Forte 350 përmban deri në 350 mg β- (1,3 / 1,6) -D-glukan të pastër, i cili është një mbështetje jashtëzakonisht e fortë për sistemin imunitar, veçanërisht në fazën akute të infeksionit.
Zinku është i nevojshëm për shumë procese në trup, dhe është veçanërisht i rëndësishëm në parandalimin e infeksioneve virale dhe funksionimin e duhur të sistemit imunitar. Ai luan një rol të rëndësishëm në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, si dhe në ruajtjen e shëndetit të kockave, lëkurës, flokëve dhe thonjve. Meqenëse mungesa e tij në trup mund të çojë në një rënie të imunitetit, rritje të shpeshtësisë së infeksioneve, shërim më të ngadalshëm të plagëve dhe çrregullime të tjera, është thelbësore të ruhet një marrje adekuate e këtij minerali thelbësor.

Një qese pluhur IMUNOβETA Forte 350 përmban 10 mg zink, pra 100% të marrjes së rekomanduar ditore.

Vitamina C është një antioksidant i fuqishëm i tretshëm në ujë që kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar, mbron qelizat nga stresi oksidativ, si dhe redukton lodhjen dhe rraskapitjen. Ndikon në uljen e intensitetit dhe kohëzgjatjes së simptomave të ftohjes, si dhe në shpeshtësinë e shfaqjes së saj.
Me efektin e tij mbrojtës në traktin respirator, ai gjithashtu ndihmon në parandalimin e shfaqjes së infeksioneve të frymëmarrjes.

Vitamina C favorizon detoksifikimin e trupit, përmirëson resorbimin e hekurit dhe luan një rol të rëndësishëm në shumë procese metabolike që ndodhin në trupin tonë.

Vitamina D është rregullatori kryesor i homeostazës së kalciumit në trup, kështu që luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e skeletit dhe mineralizimin e kockave. Është shumë i rëndësishëm për arritjen e imunitetit dhe mbrojtjes së fortë ndaj infeksioneve virale dhe bakteriale, si dhe për zbutjen e proceseve inflamatore.

Pluhuri IMUNOβETA Forte 350 është menduar për përdorim në kushte akute. Përdorimi i tij rekomandohet në simptomat e para të infeksionit dhe inflamacionit, për 10 ditë. Pas kësaj periudhe, kapsulat β-glukan IMUNOβETA mund të vazhdohen.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMUNOBETA FORTE Sachets x 10”