IMMUNO VITA Capsules x 15

625,00 den

REKOMANDOHET PËR:
• Mirëmbajtja dhe funksionimi i sistemit imunitar
• Trajtimi i infeksioneve të përsëritura
• Lufta kundër ftohjes dhe viruseve
• Ngritja e një sistemi mbrojtjeje gjatë periudhave stresuese

1 in stock

SKU: VITAE-5 Category:

Description

PËRPARËSITË:
• Redukton kollën
• Lehtëson frymëmarrjen
• Efektive për ftohjet
• Forcon organizmin
• Vepron shpejt
250 mg Beta Glukan në 1 kapsulë. Beta glukan në Immunovita është i izoluar nga Saccharomyces cerevisiae (maja). Për shkak të strukturës së degëzuar të këtij Beta Glukani, ndikimi në imunitet është deri në 3 herë më i madh se Beta Glukanet e tjera (p.sh. mykotike).
Vitamina D3 (3.75mcg): kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
Vitamina B6 (1.05mg): kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe ndihmon në uljen e lodhjes.
Zinku (7.5mg): kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbron qelizat nga dëmtimi oksidativ.

Brand

Витае

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMMUNO VITA Capsules x 15”