IMUNIX Soft Capsules x 30

410,00 den

Një kapsulë xhelatine e butë përmban 100 mg pluhur Spirulina dhe 10 mg Maja të Birrës së pasuruar me Selen (e barabartë me 10 – 20 µg selen, në formën e selenit organik)
Komponentë të tjerë: vaj soje, xhelatinë, glicerinë, dyllë bletësh të verdhë, emulgator: lecitinë soje, agjent ngjyrosës: ekstrakt carob, ujë i pastruar.

2 in stock

SKU: BIONIKA-10 Category:

Description

Imunix përfaqëson një kombinim të algave blu-jeshile Spirulina dhe Maja e Brewerit e pasuruar me Selen. Përdoret për të plotësuar nevojat e rritura të trupit për vitamina dhe minerale dhe ndihmon në zëvendësimin e mangësive të të njëjtave në dietën tuaj.
Spirulina është një algë jeshile blu që përmban rreth 60% proteina, aminoacide thelbësore dhe sasi të larta të acidit linoleik Gama (GLA). Spirulina është e pasur me phycocyanin, e cila është një nga përbërësit në gjakun e njeriut.
Vitaminat më të rëndësishme për të cilat trupi ka nevojë gjenden tek Spirulina, përfshirë vitaminat B, vitamina E dhe beta karotina. Spirulina është gjithashtu e pasur me minerale (përfshirë hekur, kalcium, zink, kalium, magnez, selen, fosfor dhe oligominerale), enzima, klorofil, sulfolipide dhe glikolipide.
• Përdorimi i Selenit ndihmon në forcimin e imunitetit.
Përdorimi i këtyre kapsulave ndihmon në: rritjen e aktivitetit fizik, gjendjen e te ushqyerit joadekuat, të parregullt dhe uniform (dieta, uri etj.), Për nxitjen e rritjes ose oreksit. Kapsula Imunix mund të përdoret në raste defiçitesh për shkak të sëmundjeve të ndryshme ose gjendjeve patologjike, kur nevojat për vitamina ose minerale janë rritur ose në kushte të humbjes së mineraleve në rritje (të vjella, diarre, djersitje të tepruar).
Karakteristika më e rëndësishme e Majes se Birrës është përmbajtja e saj e lartë e vitaminave të grupit B (B1, B2, B6, B12, biotin, niacin).
• Vitamina B1, B2, B6, biotina (B7), niacina (B3) dhe B12 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.
• Vitamina B2, biotina (B7) dhe niacina (B3) kontribuojnë në mirëmbajtjen e lëkurës normale. Pasurimi i majasë së birrës me selen rrit më tej efikasitetin e tij të dobishëm.
Mos përdorni kapsula xhelatine të buta Imunix nëse jeni të ndjeshëm ndaj ndonjë prej substancave të përfshira në kapsula.
Nuk ka efekte anësore të raportuara ose dukuri toksike të lidhura me përdorimin e majave të birrës të pasuruar me spirulinë ose selen në doza të rekomanduara.
DOZIMI DHE MENYRA E PERDORIMIT
Doza e rekomanduar tek fëmijët e moshës 7 deri në 14 vjeç është një kapsulë në ditë, të rriturit mund të marrin nga një deri në tre kapsula në ditë
Gëlltitni kapsulën xhelatinë të butë në ngjyrë kafe të errët me sasi të vogël të lëngut.
Mos përdorni shtesa ushqimore si zëvendësim të ushqimit të larmishëm.
Për informacion shtesë kontaktoni farmacistin ose mjekun tuaj. Imunix
30 kapsula xhelatine, te buta
Suplement ushqimor

Brand

Бионика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMUNIX Soft Capsules x 30”