HYDROSTAR Effervescent x 20

285,00 den

3 in stock

SKU: ESSNS-17 Category: Tag:

Description

Tabletat shkumëzuese ORS Hydrostar janë të destinuara për përgatitjen e një solucioni që siguron zëvendësim të shpejtë dhe efikas të lëngjeve, glukozës dhe elektroliteve në forma të lehta dhe të moderuara të dehidrimit. Tabletat shkumëzuese ORS Hydrostar kontribuojnë në rezultate optimale në aktivitetet fizike dhe janë të formuluara posaçërisht për të siguruar rihidrim adekuat dhe për të parandaluar dehidratimin në të gjitha situatat kur është e nevojshme – diarre dhe të vjella, ethe, pas stërvitjes, gjatë udhëtimit ose dehidratim i shkaktuar nga diuretikët, pijet alkoolike.

Tabletat shkumëzuese ORS Hydrostar janë një zgjidhje e thjeshtë për hidratim të shpejtë në lëvizje, pavarësisht nëse jeni në punë, shkoni në palestër ose thjesht nuk ndiheni më mirë.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HYDROSTAR Effervescent x 20”