HERBIFIT sirup timijan 200 ml

90,00 den

Të rriturit marrin një lugë gjelle (15 ml) tri herë në ditë. Fëmijët e vegjël dhe fëmijët e shkollës marrin një lugë çaji (5 ml) tri herë në ditë. Fëmijët që ushqejnë me gji gjysmë lugë gjelle (2.5 ml) tre herë në ditë.

5 in stock

SKU: PMED-4 Category:

Description

Vetitë dhe qëllimi:
Shurupi i trumzës redukton spazmat e muskujve të lëmuar të rrugëve të frymëmarrjes dhe lehtëson ekspektorimin e sekrecioneve bronkiale. Rekomandohet si ndihme per kollen me sekrecione te bollshme. Shurupi i trumzës është një produkt dietik, një suplement dietik i destinuar për ekspektorim më të lehtë.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERBIFIT sirup timijan 200 ml”