Glucosamine Curcuma Complex Caplets x 60

670,00 den

Të rriturit: 2 kapsula të buta në ditë.

Out of stock

Description

JAMIESON GLUCOSAMINE TURMERIC COMPLEX është një produkt që:
• Redukton dhimbjet e kyçeve
• Ndihmon në parandalimin e dëmtimit të kërcit
Sulfati i glukozaminës është një bllok kryesor ndërtues i kërcit artikular dhe indeve të tjera lidhëse – kockat, ligamentet dhe tendinat.
Shafrani i Indisë kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar, nxit funksionimin normal të sistemit kardiovaskular dhe qarkullimin e gjakut dhe luan një rol në funksionimin normal të nyjeve dhe kockave.

Brand

Џејмисон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Glucosamine Curcuma Complex Caplets x 60”