FERROFOL Capsules x 30

328,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-12 Category:

Description

Pse dhe kur të përdorni kapsulat FerMol nga MaxMedica?
Ferrofol rekomandohet si suplement dietik për:
– Gratë me aftësi riprodhuese
– Gratë që planifikojnë një shtatzëni
– Gratë shtatzëna
– Atletët
– Dhuruesit e gjakut
– Personat që nuk marrin mjaftueshëm hekur në dietën e tyre

Përdorimi i rekomanduar për të rriturit, gratë shtatzëna, nënat me gji dhe fëmijët deri në 12 vjeç është 1 kapsulë në ditë, pavarësisht nga vakti.

Trajtimi zgjat 3-5 muaj derisa të arrihet vlera normale e hemoglobinës. Aplikimi duhet të vazhdohet për disa javë të tjera në mënyrë që të ruhet më shumë hekur. Për gratë shtatzëna rekomandohet përdorimi i tij gjatë gjithë shtatzënisë, pas konsultimit me mjekun.

Për çfarë është menduar MaxMedica Ferofol?
Ferrofol përmban hekur kelat (bisglicinat hekuri) i cili siguron përthithje maksimale me tolerancë të shkëlqyer gastrointestinale.

I destinuar për gratë e moshës riprodhuese, gratë që planifikojnë një shtatzëni dhe gratë shtatzëna, si dhe për atletët, dhuruesit e gjakut, njerëzit që nuk marrin mjaftueshëm hekur në dietën e tyre.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FERROFOL Capsules x 30”