EUCERIN UREA 5% Repair PLUS Lotion 250 ML 69620

765,00 den

1 in stock

Description

Losioni për trup Eucerin UreaRepair PLUS 5% ure përmban një kombinim unik dhe shumë efektiv të përbërësve që gjenden natyrshëm në lëkurë dhe ndikojnë në disa faktorë kyç që çojnë në lëkurë të thatë.

Ureja dhe agjentët e tjerë hidratues natyralë (NMF) mbajnë ujin dhe në këtë mënyrë hidratojnë shtresat e sipërme të lëkurës.
Seramid-3 forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës, zvogëlon humbjen e lagështisë për shkak të avullimit dhe bllokon irrituesit që mund të shkaktojnë inflamacion dhe kruajtje.

Gluko-glicerina aktivizon rrjetin e kanaleve natyrore në membranat qelizore në shtresat më të thella të lëkurës dhe kështu lejon që një sasi më e madhe uji të arrijë shtresat e jashtme dhe të sigurojë hidratim më të gjatë.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN UREA 5% Repair PLUS Lotion 250 ML 69620”