EUCERIN pH 5 Body Lotion 200 ML 63001

600,00 den

Out of stock

Description

Lëkura e thatë dhe e ndjeshme acarohet lehtësisht nga mjedisi, gjë që e bën atë edhe më të ndjeshme. Një hidratues i lehtë nuk mjafton për të ulur ndjeshmërinë e saj.

Losioni Eucerin pH5 është një hidratues i butë, por efektiv për trupin, i formuluar posaçërisht për ta bërë lëkurën e thatë dhe të ndjeshme më elastike dhe më pak të ndjeshme. Sistemi unik i ekuilibrit të pH të Eucerin përmban pH5 pH citrat për të rivendosur dhe ruajtur pH optimale të lëkurës. Locioni i trupit përmban gjithashtu dexpanthenol, një përbërës aktiv i njohur për veprimin e tij rigjenerues.

Përdoreni çdo ditë për mbrojtjen afatgjatë të lëkurës së butë dhe të yndyrshme.

I përshtatshëm për fëmijë dhe të rritur.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN pH 5 Body Lotion 200 ML 63001”