ESENBAK INTENS Comfort Pack Capsules x 10

250,00 den

Out of stock

Description

Disa kushte të zakonshme në të cilat probiotikët Esenbak tregojnë rezultate të mira janë:

Diarreja
Imuniteti i ulur
Sindromi i zorrës së irrituar
Sëmundja inflamatore e zorrëve
fryrje
Diarre infektive
Në terapinë me antibiotikë

Gjithashtu, hulumtimet kanë treguar se probiotikët janë të dobishëm në lloje të tjera sëmundjesh, si p.sh.

Ekzema e lëkurës
Probleme urinare
Alergjitë dhe ftohjet
Probleme orale
Paketimi komfort probiotik EsenBak® INTENS 10/10/10 përmban një kombinim të 10 shtameve të laktobacileve dhe bifidobaktereve të cilat, me veprim sinergjik, çojnë në vendosjen e ekuilibrit të mikrobiotës së zorrëve tek fëmijët dhe të rriturit.

10 miliardë EsenBak® INTENS 10/10/10 paketimi i rehatshëm i baktereve probiotike ndihmon në eliminimin e problemeve të stomakut me origjinë të ndryshme, përmirëson përthithjen e vitaminave dhe lëndëve të tjera ushqyese dhe mekanizma të veçantë kontribuojnë në forcimin e imunitetit.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESENBAK INTENS Comfort Pack Capsules x 10”